åh, jag saknar det.

åh, jag saknar det.


Förra året blev det ingen julkalender och i år finns det varken tid eller ork för det och jag blir så ledsen att behöva säga det när jag får kommentarer där någon undrar om det och nu verkar en del folk ha hittat den första som jag och Andreas Öhman gjorde 2007, Kramsnö. Året efter gjorde jag och Joakim Stjärnfall och vinterkyssar. Det var roligt, men jobbigt, för den skrevs varje dag och inte så mycket i förväg. Extra roligt är det att ni verkar vara en del som fortfarande kommer ihåg dem.

Så om ni vill får ni mer än gärna kika på de gamla. De är inte tokfantastiska, men kanske lite mysiga.
(Jag funderade på att tidsinställa inläggen så de återpubliceras dag för dag, men det kändes samtidigt lite fånigt)

10 thoughts on “åh, jag saknar det.

  1. Jag tänkte på dem idag när jag tittade på julkalendern! De var verkligen jättesöta 🙂 Dina illustrationer inspirerar verkligen, varje gång jag ser något tänker jag att jag med borde försöka mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *