6 thoughts on “nördigt

  1. på mässan såg jag en canon som kostade ca 6000 som det var typ pigmenterat bläck eller vad man ska kalla det. Den var tydligen ultimat för att printa på matt papper/canvas/akvarellpapper och så vidare. Så det är den jag funderar på.. Det är samma bläckpatroner som i deras gigantiska skrivare för 30 000 då. Så den ska vara rätt bra alltså som jag förstod det av canongubben.

  2. haha klockrent nörderi! Jag är sugen på en gammal hedelig laserskrivare, men enbart svart. Dom är så fula att de blir snygga. Men föresten hurru, en stor jäkel brukar man ju kunna hitta ibland till bra pris på typ blocket eller när företag byter, det finns någon sån "företag byter skrivare och säljer sin gamla"-sida på nätet om jag inte minns fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *