prinsesstårta

prinsesstårta


Jag såg den här på Fröken Elsas virkblogg och kunde inte låta bli att göra en egen variant för söta bakverk. Själv är jag urusel på att följa mönster och är för otålig för att lära mig, så jag brukar prova mig fram och hitta på istället, och det gick väl helt okej. Om du är sugen på att göra en egen och kan det där med att följa mönster så säljer hon det till hennes grytlappar här.

För övrigt är det en sådan dröm att gå omkring inne i garnbutiken nära mig. Bomullsgarnerna (som det är i denna) finns i en hel drös färger och jag vill ha dem allihop, blir lite i extas av att bara gå runt och kika på garnerna. Så det lär nog bli bra mycket mer virkat i höst om jag hinner. Nu funderar jag på att göra en matigare grytlapp också. Möjligen som en gul pannkaka med grädde och sylt på.

One thought on “prinsesstårta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *