Ideas by Heart

Ideas by Heart

Sådär, nu är det klart. Så här blev filmen vi jobbat med i veckan! Vi har haft fantastiska Jim Elwing och Carl Sundemo från Hey it’s Enrico Palazzo (deras filmer finns här) som lärare och bollplank under projektet. Uppgiften var att göra en film för att visa vår utbildning och se framåt mot praktiken i April. Så jobbar du på någon reklambyrå/designbyrå och tänker att den där Annika Bäckström vore trevligt att lära känna mer så är jag öppen för förslag. Praktiken sträcker sig från April – December 2011.
Om ni vill kan ni även se den på youtube i klassens youtubekanal, där har resten av filmerna börjat läggas upp och det finns mycket fint. Dock kommer vi ha en liten tävling om vem som får flest views.. så, se helst den här fler gånger än de andra! Gillar ni den fantastiskt mycket så skicka länken till era vänner!

14 thoughts on “Ideas by Heart

  1. Underbar film!
    Jag hittade till din blogg av en slump via Underbara Clara som jag läser sporadiskt. Härligt att någon (du!) kan göra något så vackert fräscht och tilltalande för ögat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *