film film film

film film film

Det här är en stillbild ur den film vi har haft i uppgift att göra senaste två veckorna. I morgon är det redovisning och just nu sitter jag för fullt och väntar på att filmen ska sparas så jag kan öppna den igen och fixa färgerna så de blir mysigare, kanske så de blir som den här. Ni ska absolut få se den sen och jag hoppas att ni ska tycka om den. Det har blivit lite mer pyssel och jobb med den är vad som kanske var meningen. Så därför blir det såhär att sitta uppe natten mot inlämningsdagen, men å andra sidan så känns det som att jag är ovanligt tidig för att vara jag. Klockan är ju bara halv ett ju, det är ju jättelänge kvar innan solen går upp igen!

One thought on “film film film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *