premiärkvällen från en mobilkamera

premiärkvällen från en mobilkamera

Herr Regissör och jag inne på Sagabion.
Det var mycket folk och alla som varit med och jobbat med filmen var klädda i rött och blått, Simons (huvudpersonen i filmens) favoritfärger. Jag hade röd kofta och röda träskor till en mörkblå klänning. Röda, fina klänningar är ju i princip omöjliga att hitta.
Jimmie spelar Björn som skrattar mest hela tiden, han har även lustigt nog gått samma teaterfolkhögskola som min storebror senaste året. Dock missade han när mingelfotograferna fotograferade vid entrén och var lite bitter över det. Så därför får han vara med här istället.
Ikväll går filmen upp på bio förresten. Och den har fått väldigt bra betyg. Själv älskade jag den (visserligen har jag kanske vissa emotionella kopplingar till filmen, men ändå!). Jag ömsom skrattade, ömsom grät och gick från bion alldeles varm i hjärtat.
boka en biljett nu!

3 thoughts on “premiärkvällen från en mobilkamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *