muffins!

muffins!

Anna började göra en logga till hennes lilla business. Hon skissade ett första utkast sen kom jag in och hjälpte till lite, mest med swoschet och bandet. Sen gjorde hon klart och valde färger. Så en gemensam ansträngning skapade denna fantastiska logotyp för det än mer fantastiska Annas Cupcakes.

Ibland kommer hon helt spontant med en plåt minimuffins till skolan, ibland tar hon med en låda regnbågsfärgade när hon kommer på besök. Och jag kan lova att de är fantastiskt goda. Så om ni bor i, eller nära Göteborg (jag tror det blir klurigt med frakten annars) så ring henne och säg åt henne att göra muffins till era kalas eller fikastunder! Om ni inte vill det just nu så bli bara ett fan till henne på facebook. Vid tusen fans kanske det blir muffins till alla. Eller jag vet inte.. Jag hoppas.

One thought on “muffins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *