stålmannen

stålmannen

Jag tyckte Sandras inlägg om hennes första kärlek, stålmannen, var så fint. Så jag gjorde denna. Till skillnad från mina andra bilder är denna helt digital utan skanningar av tuschade teckningar och allt sådant där. Men träning behövs på ritplattan, jag är inte helt och hållet bekväm med den.

12 thoughts on “stålmannen

  1. alltså. jag dör. det här åker upp på bloggen alldeles direkt imorrn. jag blir så glad så du nog inte ens kan tänka dig. finaste finaste annika!

  2. Den här är så perfekt hand i hand med det Sandra skrev. Duktiga vackra människor! Det enda jag någonsin lyckas rita "snyggt" är Wolverine. Men det gör inget. För han är bäst…

  3. alltså annika. jag imponeras, förundras och blir alldeles varm i hjärtat över din talang! you go girl!

  4. Vilken söt 🙂 Jag har en fråga om din ritplatta, vad heter den? Är du nöjd med den? Jag funderar på att köpa en och kan inte bestämma mig om vilken 🙂 Tack!
    /Elin

  5. köp en bamboo!

    Den jag har nu är min pojkväns gamla ritplatta som är helt enorm. en Intous2 tror jag det är. Men den är som sagt mycket gammal. Nu har han införskaffat en jättefin och trevlig bamboo, så den kan jag rekommendera i alla fall. Vet dock inte exakt vad den heter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *