söndagspaj!

söndagspaj!

Vi åt världens godaste paj för en liten stund sedan. Morotspaj med cream cheese (jag tänkte att ni skulle få receptet, men det var alldeles för långt för att skriva upp).
Jag har haft en helfylld vecka med massa med vårt projekt som ska presenteras på tisdag i Stockholm för företaget. Det känns otroligt nervöst, och lite jobbigt. Det hela måste vara på engelska och det gör ju att det blir snäppet jobbigare att improvisera när man ska prata tekniska lösningar..
I fredags hade vi bästa jul/hejdå/myskalaset i korridoren vilken resulterade i en mindre händelserik lördag. Men det gjorde absolut ingenting. Känns knasigt att jag ska flytta från Karlstad i övermorgon.

3 thoughts on “söndagspaj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *