jag tänkte att jag flyttar till Göteborg

jag tänkte att jag flyttar till Göteborg

För jag tänkte nog börja på YH-utbildningen Reklam och Marknadsföring i januari (jag gullade med de på skolan och sa att jag kommer vara alldeles för långt bort för den 21 december då det är introduktion en endaste dag, och det gick bra)
Jag tänkte visa lite arbetsprover lite senare, men just nu letar jag mest lägenhet och funderar på var jag vill bo egentligen. Göteborg är nämligen allt annat än min stad och jag kan nog räkna antalet gånger jag varit där på ena handens fingrar.
Sen så ska jag ju flytta från 14 personer och däribland en himla bra kille (fast han får lov att komma dit när han är klar, sådetså)
Så, är det någon som känner att de har någon lägenhet som ligger och skräpar och väntar på att bli använd så får ni gärna säga till, eller om ni känner någon som känner någon som gärna vill ge boende åt en ung dam som tycker om maskerader, och ska försöka hitta till Lindholmen varje dag, så vore även det himlarns snällt.

6 thoughts on “jag tänkte att jag flyttar till Göteborg

  1. …och jag som tänkte flytta till Karlstad för att läsa bildberättnade. 🙂 Jag tänkte fråga dig vart du tycker att man ska bo någonstans?

    Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med gbg, då jag också bara varit där så få gånger att man kan räkna de på en hand.

  2. Jag önskar att jag också kunde flytta till Göteborg och finna en ny stad med nya möjligheter. Nu flyttar jag åt helt andra håll bara för att komma ifrån det som för mig bara är slentrian och ingrodd ångest.
    Men det är en fin stad. Speciellt på våren. Du ska nog trivas.

  3. Du kommer att gilla Göteborg, i alla fall efter ett tag. Försök hitta en lägenhet i Masthugget, Majorna eller Linné. Så kan du ta båten över till Lindholmen. Men Korsvägen är också bra. Det finns mycket roligt i GBG, kolla in djungeltrumman.se om utelivet. Lycka till och hoppas att du kommer att trivas.

    //nina – som bott där i tio år men flyttade därifrån för tre år sedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *