färgkoordinerade nonstop

färgkoordinerade nonstop

Tack så hemskt mycket för alla kommentarer och mail jag fått idag! Jag antar att de flesta av er som inte varit här tidigare kom från UnderbaraClaras blogg och det känns jätteroligt. Till och med min mor ringde för att fråga varför jag helt plötsligt hade en massa prenumeranter på bloglovin.
Nåväl, ikväll har jag förutom att sortera nonstop och baka tårta. I morgon blir det kalas!
Nu sova!

4 thoughts on “färgkoordinerade nonstop

  1. jag är så väldans glad att underbaraclara skrev om din blogg! har länge följt din blogfolio så när jag upptäckte att du hade en blogg som uppdateras ofta var det när på att jag hoppade och klappade händer.
    Jag är verkligen helt förälskad i det du gör och det ger mig inspiration att inte ge upp och våga satsa på det jag verkligen älskar.
    Tack!

  2. Jag hittade hit från UnderbaraClara och är nu en flitig läsare! Har önskat mig en fin illis från dig i julklapp av sambon, hoppas att tomten kommer ihåg hur snäll jag varit i år. Du är så rolig, söt och inspirerande Annika, keep up the good work och fortsätt rädda mina regniga dagar! 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *