grattis på honom!

grattis på honom!

Idag fyller Joakim hela 24 år! Jag firade honom med nybakat frukostbröd och födelsedagspresenter gömda i lägenheten med ledtrådar till i morse
Nyss åt vi världens godaste middag, cornfiléer, ugnsbakade grönsaker och hasselbackspotatis
Grattis på honom!

7 thoughts on “grattis på honom!

  1. Nu har jag hittat till din blogg, scrollat, titta och läst. Det är lätt att bli kär i dig! Japp, jag är kär nu. Du hamnar i Favoriter.

  2. Hej hej!
    Jag håller med tidigare talare. Vilken tjusig blogg du har. Jag har en liten praktisk fråga till dig. Jag har också mitt bloggkonto på Blogspot, men när jag laddar upp bilder blir de så små. Hur gör du för att få så stora och fina bilder?
    Ha det gott!
    Kram fröken elin

  3. Men tack ni!
    Jag ändrar i htmlkoden för varje inlägg för att få stora bilder. Det är lite krångligare och tar lite längre tid, men det går. Nu vet inte jag hur mycket html du kan men bilderna måste båda vara länkade till den som heter något med s1600, sen så ändrar du pixlarna till den bredd du vill ha. jag har 600px. Vet inte om det var någon vidare förklaring direkt dock..

  4. Hej! Hittade din blogg på nätet, den är så söt! Full med fina bilder, spännande berättelser och alla möjliga gulliga upptåg som ni har för er! Ser jättemycket fram emot kommande inlägg, fortsätt i samma stil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *