sci-fi love

sci-fi love


Ikväll har jag suttit och lattjat med en tutorial från Cap&Designs hemsida. Det var ett lagom söndagsnöje.

Lämpligt nog håller jag och Joakim på att skriva världens bästa låt som går under arbetsnamnet Sci-fi love och behandar allt från hyperrymd till bortsprungna astronauter.
En bra uppföljare till vår tidigare popdänga Finns marken kvar? som inte ännu nått särskilt många öron utanför denna byggnad, men kanske en vacker dag får ni höra på mästerverket om ni är snälla.

4 thoughts on “sci-fi love

  1. Tjusigt värre!

    Tänkte mest säga att jag kommer att publicera ett inlägg imorgn halv elva på förmiddagen där jag länkar till bilderna på dig när du har flätor knutna i håret.Säg till om det inte okej, så tar jag genast bort länkningen! Har rosett-tema hela veckan och en stor tävling och jag tyckte att din frisyr var så himla fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *