Storstan

Storstan

Just nu sitter jag hemma hos Tove och fördriver tid. Klockan ett ska jag på Berghs och höra vad jag ska göra för att komma in på någon skola, eller något liknande. Vi ska titta på mina arbetsprover i alla fall.

Hos Tove finns det en hel massa spännande saker. Till exempel den här jättefina gamla samlarboken som är lite naggad i kanten.

9 thoughts on “Storstan

  1. Åh, en samlarbok! Har letat igenom flera second hand-butiker och loppisar efter sådana, men aldrig hittat någon. Lite trist att det är så svårt att hittat böckerna, men å andra sidan är det väl logiskt, vem vill sälja ren och skär nostalgi?

  2. åh nu blir jag nästan lite arg! varöfr har du inte sagt att du har en till blogg på dina andra? eller har jag bara varit ouppmärksam? nu har jag ju missat jättemycket fint….

  3. åh jag hoppas du berättar vad de säger!? jag kan nämligen inte förstå hur de tänker, du är ju helt makalöst duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *