Bovar & Banditer

Bovar & Banditer

Nu är jag i Karlstad! Jag och Joakim har börjat vår lilla semester och liftade med Joakims brors bands turnébuss från Umeå. Sen ska vi vidare mot västkusten och ner till Malmö. Sen vet vi inte.
Nu är det även så att jag faktiskt vet vad jag ska göra i höst, jag ska nämligen vara kvar här i Karlstad och läsa kursen User Innovation på 30 hp. Den verkar rolig, och krävande. Så jag tror det blir bra.
Dessutom fick jag lust att ha födelsedagskalas när jag fyller år den 21 augusti, så det ska jag ha. Temat blir Bovar och Banditer och inbjudan åkte just ut på facebook, nu återstår att se om någon vill komma.
Nu öser regnet ner och det började nyss åska så det blir sällskapsspelsmys i köket!

2 thoughts on “Bovar & Banditer

  1. Jag vill komma! Men jag kan inte. Jag ska återuppta fotandet av snoriga barn istället.

    Skulle iofs kunna stjäla ett barn och komma…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *