Det är inte varje dag man kommer hem från IKEA med en kamera i bitar

Det är inte varje dag man kommer hem från IKEA med en kamera i bitar

Hade jag haft tur hade det här varit IKEAs nya satsning med kameror i platta paket. Men det är det inte. Det här är mitt 50mm objektiv efter en duns i backen i ta-det-själv-lagret, helt paj. Kameran mår inte så bra den heller, tyvärr. Men det går att ta bilder med den, även om det inte är lika lätt som det ska.
Dessutom tappade jag locket till en karaff i golvet på samma affär. Den gick också sönder.

4 thoughts on “Det är inte varje dag man kommer hem från IKEA med en kamera i bitar

  1. oh no, inte bra alls. min 450d har också fått sig en och annan kyss i sina dar. än så länge är det dock bara den inbyggda blixten som har fått bestående men av det (den fälls inte alltid upp i auto-läge när det är mörkt. haspen är lite sned tror jag). Men å andra sidan blir det ju inga kort tagna om man inte har med sig kameran helatiden! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *