lite så

lite så

Om ni undrar vad det är jag gör nuförtiden så kan jag väl säga att jag jobbar en del på äldreboendet i Burträsk och bor här hemma i byn också. Det är väldigt lugnt med andra ord. Joakim har varit här några dagar och myst med mig och sett Flash Gordon. Vi har legat i solen, ätit våfflor och suttit på bryggan nere vid sjön. Det är härligt det.
Sen så försöker jag låta bli att må dåligt över hösten och så. Jag är inte behörig till den kurs jag gärna hade velat gå i Karlstad i höst (User Innovation 30hp, behörighetskrav 90p inom vissa specifika områden som tydligen inte min behörighet passade inom, tyvärr). Kvar har jag en distanskurs i Sundsvall i grafisk form på 15hp med riktigt mot tidningsdesign och inte så mycket mer. Gång på gång stöter jag på folk som tagit sig in på de där skolorna jag gärna velat gå och jag undrar om det hade hjälpt att gå ett år i Skåne och ena sekunden ångrar jag att jag slutade och andra sekunden inser jag att det hade varit ohållbart att stanna kvar. Ibland är det lätt att känna sig lite misslyckad. Tyvärr. Men jag försöker att låta bli. Då är det tur att man kan cykla och köpa våfflor på andra sidan sjön och sitta bland fågelskit på bryggan med någon man tycker mycket om.

2 thoughts on “lite så

  1. Åh Annika. Du får komma ned och hälsa på mig i Göteborg i höst, jag ska gå Dômen som inte är en folkhögskola men inte högskola heller, bara konstskola. Det kanske inte är så bara iofs, men det känns inte direkt som att jag vet vad jag håller på med. Men vi har ju hela livet på oss att fundera ut det, får man väl tänka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *