365 x 1000 pussar

365 x 1000 pussar
Jag hade velat visa en bild på mig och Joakim som är en av de finaste bilderna på oss jag vet. Den är tagen med hans mobil. Han har sin grå hatt och hans mammas gamla glasögon som skiftar färg i solen. Vi står någonstans utanför Balderskolan i Skellefteå efter att vi gått en promenad längs älven. Jag har en rödrutig skjorta på mig och en nyponblomma i håret från buskarna längs vägen. Varken jag eller han syns särskilt mycket i bilden men jag tror han trycker sin näsa mot min kind. Det var i slutet på juni och det var, om jag inte minns fel, andra gången han kom och hälsade på mig och vi hade kanske varit tillsammans i en vecka eller två. 

Nu har alla de veckorna blivit ett år, och vilket år sen.

Hurra för oss Joakim! Jag älskar dig i mängder!

2 thoughts on “365 x 1000 pussar

  1. Hej! Jag ville bara uppmuntra dig och säga att jag tycker att du har en fantastiskt fin blogg med jättefina foton och illustrationer! Jag hittade dig hos underbara clara och fastnade här läänge trots att det är solsken ute 🙂 Du är fin och duktig! Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *