piggelinkjolen

piggelinkjolen

Något av det roligaste att köpa på second hand är tyger, mest för att man kan få sådana stora mängder för väldigt lite pengar, och dessutom blir det lite mer spännande att gå och leta tyger där. När jag syr så syr jag inte alls strukturerat. Jag klipper och river och mäter runt kroppen och nålar fast här och där. Tyvärr syr jag ingenting här i Karlstad då en symaskin fattas mig (och skulle nog inte få plats) men när jag var i Burträsk sydde jag den här piggelingröna saken av en gammal gardin för 15 kronor. Det tog tre timmar och när tyget är billigt spelar det ingen roll hur slutresultatet blir, det är ju bara att göra om (för man har dessutom en evighet av tyg kvar).

6 thoughts on “piggelinkjolen

  1. Himlans söt den där! Och jag håller med i varje ord om second hand tyger. KOmmer alltid ut med ett när jag går därifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *