5

5

5 Accessoarer
Rosetter såklart, rosetter gör mig glad
Två väskor, den lilla från Myrorna är perfekt för kameran + ett till objektiv och om det inte vore nog så ryms även plånbok och telefon och ett par vantar i den där. Den lite större väskan är från Allmosan i Skellefteå där alla väskor kostar 20 kr, den ser ut som en doktorsväska och har en gammal lott i ett av facken jag inte haft hjärta att slänga bort. 
Ett stycke skärp. Köpt på Kupan i Skellefteå för många många år sen. 
Örhängen Jag använder sällan smycken, men blir det så är det oftast örhängen och då någon av dessa. De till vänster kommer från H&M och de till höger köpte jag i Frankrike. Jag har lyckats tappa bort dem flera gånger men av någon anledning kommer de alltid tillbaka. Konstigt, men bra. 
Majblomma som jag köpte igår, hurra!
5 skor

Dessa blå köpte jag på Kupan i Skellefteå förra veckan för 60 riksdaler och de har även lyckats bli använda varje dag sen dess. Det kan dock mest bero på att mina platta tygskor lyckades försvinna på tåget från Stockholm. Jag har ingen aning om hur det gick till. 
Mina silver och mörkblårandiga skor tycker jag mest om för att de är randiga ända ut på klacken och känns lite som cirkus. 
Det här är mina alldeles för använda tofflor som börjar falla sönder i kanterna. De används varje gång jag går ut i korridorsköket. Tror dock snart de hamnar i sopkorgen till förmån för lite mindre varma inneskor. 

Dessa kommer från H&M och jag tycker fantastiskt mycket om dem, trots att jag har lite svårt att gå i dem längre än korta stunder..

Femte skon får bli min sko gjord av uppslagsverket Petite Larousse. Trots att den mest står på bokhyllan och trivs, men det gör den bra.  

5 plagg

1. Korvklänningen som jag kallar den. Kostade 20kr från Monki och används nästan för mycket. Perfekt att ha när man ligger och tittar på film och bra under kjolar. 
2. Omsydd balklänning. Volangklänningen jag hade på balen i åttan kunde jag plötsligt få på mig igen, men jag kortade av den lite först. Tror den är från H&M från början. 
Trenchietrenchen, från H&M. Perfekta vårjackan ju!
Klänning 4 och 5 har jag sytt själv. Sydde den vita klänningen till en maskerad med kändistema (jag var Marilyn) och av ren lathet blev det en topp och en kjol istället för en klänning. Det blev senare utomordentligt bra när jag gjorde en röd likadan. De går att kombinera ihop lite hursomhelst och går även använda till andra kjolar och andra överdelar. 
5 personer jag utmanar
(Sandra utmanade mig)

9 thoughts on “5

 1. vilket himla fint inlägg! mest av allt gillar jag nog den söta rosa bakgrunden! en rosa fotostudio liksom. hihi.

  jag se till och fixa utmaningen när jag har tid. exjobbet plus fotboll tar all min tid just nu. men det ger mig kanske lite möjlighet att fundera över hur jag ska överträffa det här fina inlägget. 🙂

 2. Fy fasen vad fint! Mina favvosar av dina är nog dom randiga skorna och marilyn-kombosarna.
  Jag antar utmaningen! Tack och kram!

 3. Kikade in, säger hej och önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

  Passar också på att önska dig välkommen till mitt kryp-in:
  http://www.metrobloggen.se/offer

  Där skriver jag för att överleva vardagen, för att finna vägen tillbaka till ett lyckligt liv efter våldtäkten.

  Finns intresset går det att, via bloglovin, prenumerera på min blogg – vilket verkligen uppskattas!

 4. åh vilken rolig:) den ska jag absolut göra sen!
  fiina bilder. tror att jag också har en korvklänning förresten. och den är min absoluta favorit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *