vet ni vad jag har gjort?

vet ni vad jag har gjort?

Jo ser ni, idag har jag tampats med utskrifter som blir röda, usb-minnen som förstör filer för att tillslut överlåta problematiken till killen på universitetstryckeriet som inte heller kunde skriva ut filen. Det var jättekonstigt. Sen gjorde han om den till en bild så det gick något så när i alla fall. 
Sen har jag monterat, fixat, skrivit på Arbetsprovsförteckning och, här kommer finalen – Lämnat arbetsproverna på posten!
Jag är fri igen (eller åtminstone tills jag får för mig att göra ännu mer arbetsprover. Beckmans släppte sina idag. Det var jättemånga.)

4 thoughts on “vet ni vad jag har gjort?

  1. Åh, härligt! Bra jobbat!!!
    Synd på data-trasslet bara… men så blir det ju ofta – snyggt att du hade några timmars trasselmarginal;)

  2. Jag håller med Matilda, härligt! Det brukar bli bra det du gör så jag antar att det här också är det. Jag hoppas att du känner dig jättenöjd med att du har lyckats göra arbetsproverna och att du är jättenöjd med hur du har gjort dem. Vila nu. Kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *