jag fuskar, men det är okej.

jag fuskar, men det är okej.


Jag blev utmanad av sus att visa den sjätte bilden i den sjätte fotomappen. Men vet ni vad, den bilden var så fruktansvärt tråkig så jag vägrar. Dessutom är det så att jag har inte bilder äldre än min dator är och därför börjar tidsperioden i november. Och det är ju inte särskilt gamla och överraskande foton då.

Nåväl, istället för att ta bilden jag skulle ta så hittar jag på eget och tar en bild på måfå från Joakims dator. Det blir roligare, jag lovar. Det här är från nollningen i höstas och den dagen Kultingarna (Kulturvetarna) och Idioterna (Innovation- och Design) skulle tampas mot varandra. Kulting förlorade stort (jag och Jonas vann dock våra tävlingar). Anledningen till vår härligt mörka hårväxt är temat för dagen – Idioterna var kannibaler och vi var talibaner.

2 thoughts on “jag fuskar, men det är okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *