Fredagsinspiration

Fredagsinspiration


Jag har kanske nämnt min vän Tove Hedman tidigare. Hon började Östra Grevie samtidigt som jag gjorde men stannade förstås kvar i Skåne när jag lämnade skolan efter två veckor. Tove ritar väldigt väldigt fint och, liksom jag, använder sig av en hel massa tuschstreck (jag vill påpeka detta så ingen kommer och säger ”men ni ritar ju likadant” som vi hört förr. Vi tycker dock att det finns en stor skillnad) Nu hade hon lagt upp på sin blogg den film hon gjorde på sin förra skola, en dokumentär om kvinnan och hennes åldrar. Riktigt fina animationer är det. 

2 thoughts on “Fredagsinspiration

  1. Har följt hennes blogg ett bra tag nu – vad kul att ni känner varandra! Skulle inte säga att ni tecknar så väldigt likt varandra, ni har ju så olika motiv, men jag kan tänka mig att ni kan ha mycket utbyte av varandra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *