konsumera och spendera

konsumera och spendera

Alla mina kläder går sönder, jag lovar. Jag har inte förnyat kläderna i min garderob på evigheter känns det som. Därför börjar allt gå sönder. Allt från underkläder till finklänningar. En del av mina grejer försvann dock i resväskepackningens misstag att ha en burk svart tusch bland kläderna. Men sen har de bara börjat falla sönder, eller så har det blivit för stort allting och sitter inte som det ska. Tråkigt tycker jag. Dessutom med tanke på att jag inte varit särskilt sugen på att handla nytt, eller, jag har inte hittat nåt. Nu i alla fall. Nu har det blivit en alldeles bamseblå kjol. En del av den ser ni på bilden där uppe. Bamseblått är en fin färg. 
1 tenta klar, en tenta några meningar ifrån klar (hoppas jag), två andra tentor till hälften klara och den femte har jag inte börjat på. heja heja. Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva.
(och nu är den förlorade pojkvännen tillbaka i staden och pepparkakshjärtat helt igen, hurra!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *