Spikat och klart

Spikat och klart

Marseille – Lyon – Strasbourg – Nancy

Så kommer min färdrutt se ut från och med onsdag till söndag.
Jag åker tillsammans med Robert och Brittany, Tobias ska åka till Barcelona och hänga med lite annat folk.

I Nancy kommer vi gå och se Robert och Brittanys kompisar Cinemechanica spela. Hemstaden Athens kryllar av band och många av dem är bra också, Neutral Milk Hotel, till exempel. Det är många gånger jag börjat prata om bra band och Robert säger ”Yeah, A friend of mine played with that band” ”A girl I know made out with the curly haired singer” ”I could have been in that band” och så vidare. Alla bra band har en koppling dit! I och för sig är kanske inte riktigt bandet vi kommer se något jag lyssnar på varje dag, men det ska bli riktigt roligt ändå.

Ikväll har vi druckit lite vin, ätit baguett och brieost.
En helt vanlig måndag i frankrike.

2 thoughts on “Spikat och klart

  1. Oj, vad skoj!
    Åh, Nancy… där har jag ockå varit!
    …konstigt det där med att alla känner alla som spelar i band… John, från Atlanta, som vi reste med i somras kände de i Neutral Milk Hotel. Men han berättade att de lagt av för det blev sån uppståndelse jämt när de stod på scen.
    Annars utnyttjar jag att jag är ledig halva fredag med en mini-semester på Öland!
    Många kramar!

  2. Kan man skicka sms till dig när man har gratis till hela världen, fungerar det och och och kostar det inte pengar för dig att ta emot och hur fungerar allt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *