livet genom telefonen

livet genom telefonen


Hej hörrni, det har regnat hela veckan och idag är inte sämre, efter ett litet äventyr till parken här bredvid och ukulelefestivalen så är det detta läge som gäller för mig. Så jag tycker vi tittar på lite bilder jag tagit med iPhonen och Instagram senaste veckorna.


Kommer in ihåg min maskeradutklädsel jag gjorde i höstas? Jag var siamesisk tvilling med Likadannika som hon kom att kallas. Hon har mest umgåtts med vinterjackorna i garderoben senaste tiden så det kändes som att hon behövde gå vidare. Hade varit intressant att se sophämtarens reaktion.


Jag äter oftast matlåda på jobbet, men tillåter mig själv äta lunch ute en gång i veclan. Då är det oftast med ett fint litet gäng med en blandning av orginalare, grafiska designers, art directors och möjligen en planner. Erica gjorde en fantastisk logga till oss.


Ibland på fredagar blir det after work. Här med Joakim och Julia.


Och en annan gång var Jonas med och köpte god öl.


Sötaste tjejen!


När jag gick gymnasiet brukade jag någon gång då och då gå runt bland glasögonbutikerna och prova olika glasögon, det är så roligt. Så när jag väntade på en vän återupplevde jag gamla minnen.


Veckans kulturella blev denna vecka på masthuggsteatern och Tolvskillingsoperan. Dunderbra!


Sorgligaste lappen satt uppe vid Slottsskogen.


Och igår överraskades jag med denna på mitt skrivbord efter lunchen…

4 thoughts on “livet genom telefonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *