925-pins!

925-pins!

Ni som läser Sandra Beijers blogg kanske såg denna bland hennes inlägg tidigare. Jag har nämligen gjort designen till en pin/brosch tillägnat facebookgruppen 925 (som då syftar på Sandras bloggnamn niotillfem). En grupp för tjejer och ickebinära och är lite som en förlängning av kommentarsfältet på Sandras blogg med pepp och stöd och en massa bra saker. 
Det blir som ett klubbmärke, en liten symbol för de som vill ha den. Och hör och häpna, förbeställningarna sålde slut på en gång så det blir nybeställning! Jag har den inte än i min hand så har inget foto, men den blir typ som ovan, 2 cm i diameter.

Jag gjorde även en liten kollektion 925-pins som Sandra berättar mer om men de är bara filer på min dator fortfarande i väntan på tider där enamel-pins är enklare och billigare att göra i inte alltför stora upplagor.  Tills dess kan ni njuta av denna fantastiska mockup jag gjorde i det lite halvdana febriga/slemhostasjukdomstillståndet jag hamnat i (inte ok att vara sjuk när det är 25+ utomhus, är så arg.)

One thought on “925-pins!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *