ukulele

ukulele


I lördags träffade vi Markus och hans vänner sittandes på en filt i Flunsåsparken. Han har nyss startat ett band.


Med en annan vän till honom och några till.


Det är ett ukuleleband, och såklart hör det till att gå på ukulelefestival då. Den öppna scenen hade de varit för blyga för, men spelade en liten buskspelspotpurri för oss med Ebba Grön och Bonnie Tyler. Markus har precis köpt en finfin ukulele som är annat än de jag spelat på. Den hade så otroligt trevligt ljud. Det lät faktiskt som ett riktigt instrument!


Trots att den fyra timmar långa festivalen hade tagit dit världskända ukuleleartister från Storbritannien och en och annan mer lokal ukuleleorkester så var vädret alltför tråkigt för att stanna kvar. Så vi tog våra paraplyer och gick hem, förbi de skolbarn som spelade ”Varmkorvboogie” längs gatan på sina små ukulelesar i olika färger.

3 thoughts on “ukulele

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *