Mer keramik!

Mer keramik!Mina skåp börjar vara alldeles fulla av koppar jag gjort själv. Det är min favoritgrej att göra, öronen är särskilt roliga! De skulpterar jag oftast separat och sedan fäster jag det på en drejad kopp. Denna är helt slät och fick en trevlig rundning.


Den här gick jag lös på med en nål och ristade in vallmo runtom


Den fick även en liten spillkant så det inte rinner ner på bordet om man är sölig.


En tredje liten kopp i behändig storlek.


Och min stora skål, största saken jag lyckats dreja!


Det är så himla kul att hålla på med detta. Bara skåpen som måste bli fler och större.


Jag fick en fråga om var jag bränner dessa, och det är så att jag har helt enkelt gått kurs efter kurs på Sensus. Det är rätt fritt arbete om man vill, men det finns alltid en lärare som kan hjälpa, instruera och ge tips och det är väldigt trevligt.

One thought on “Mer keramik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *