Det lilla inflyttningsmyset

Det lilla inflyttningsmyset


Som sig bör när en flyttat så bjöd jag in folk för att fira mitt nya hem. Himla bra grej så att jag faktiskt blev tvungen att stöka bort kartonger, flyttskrot och verktyg så att det äntligen går att se vad det kan bli av denna lägenhet. Min syster, Elin och Hanna kom och vi firade genom att pricka grannhuset med bubbelkorken


Henrik hängde på balkongen


Hanna med

Vi tänkte att sommaren blir bra härTove tyckte det fortfarande var lite kyligt


Men ändå, himla mysigt.

Jag tror definitivt att jag och mina 33kvm kommer ha en himla fin relation.

3 thoughts on “Det lilla inflyttningsmyset

  1. så spännande att se hur du bor sen! känns som du kommer bo som i ett konstant kalas, minns din förra lägenhet ni sålde, så jävla fint du gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *