Uppdragsgivare: Mamma

Uppdragsgivare: MammaMin mamma är specialpedagog med matematik som specialitet. Hon är otroligt passionerad i sitt yrke och har bland annat en blogg där hon lägger upp material hon gjort för att eleverna ska kunna nå det och kanske andra lärare som behöver sånt.
Ibland hittar hon på egna uppgifter och ibland behövs bilder till det. Så som den goda dotter jag försöker vara så hjälper jag till ibland när jag har tid. Nu har jag gjort ett antal människor som hon kan använda som illustrationer när det behövs och även bilder för att räkna på fingrarna. Till slut kommer det kanske bli som ett eget bildbibliotek hon kan använda.

4 thoughts on “Uppdragsgivare: Mamma

  1. Ooo du illustrerar så fint! och du ska veta att det är du som fått mej att börja illustrera med ^^ sen kommer en kanske lite dum fråga men, hu gör du dina gifs? Senast jag gjorde en blev den av så väldans dålig kvalite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *