Rebusen!

Rebusen!

Ni var säkert ett gäng som hittade hit igår via den långa länkkedjan mellan ett gäng fantastiska bloggare. Bokstäverna vi hade stavade alltså Vintage + Bloppis. Vintagebloppis!

Den 4 maj kommer vi i samarbete med Tradera anordna en loppis på Kristinehovs Malmgård på Södermalm. För att även intresserade utomsocknes ska få ta del av det hela så kommer alla bloggare auktionera ut utvalda saker på Tradera där alla pengar kommer gå direkt till välgörenhetsorganisationen Kvinna till Kvinna. På självaste bloppisdagen kommer även Tradera vara på plats med spännande saker.

 För mer info gå in på Vintagebloppis.se (som Unvelo-Emelie fixat med!) och boka upp den 4 maj om du inte redan har gjort det!

Jag är väldigt långt ifrån den mest Vintage-iga i det här gänget, men ska försöka leta upp saker att sälja i mina gömmor. Är det något speciellt ni skulle vilja se till salu?

One thought on “Rebusen!

  1. Vintage kläder kan verkligen va så himla snyggt men jag lyckas aldrig hitta nåt som passar mig, vet inte vad det är om.. på tal om något annat, Du har en så himla fin blogspot! Hur får man det? jag har ju en blogg.se blogg och tycker det är så lätt med html kodningen där men på blogger blir jag bara helt vilsen!! Tips på hur man får en fin design? kan man typ hitta gratis mallar eller något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *