Instagrams

InstagramsMin gamla dator har tröttnat och jag har köpt en ny. Därför är jag inne i en övergångsperiod med att föra över filer och rensa. Samtidigt tänker jag att jag ska lägga upp alla gamla bilder på Flickr för att ha det som extra backup och kanske inte ha allt allt på datorn för att spara plats för nya bilder och filmer. Det tar sådan tid efter att ha fotat nästan varje dag i fem år. Jag hoppas en ny fräsch dator får mig att vilja fota och redigera mer, tills dess så fotar jag med telefonen. Vi kikar lite på hur det sett ut på senaste tiden, bland annat har det blivit vår! På första bilden är vägen till mitt jobb för ett antal veckor sedan. Nu är hela backen full av små blå blommor!

Jag gjorde en liten battlejacket åt Judit som älskar den! Självklart har den mitt bands logga på ryggen. När hon blir stor ska hon bli cirkusprinsessa, busschaufför och sedan rockstjärna. Hennes band ska heta Tappa tänder-rock. Kom ihåg var ni läste det först.Och på tal om det så övades det på att spela också. Bilden till höger spurtade iväg och fick ungefär hundra mer likes än någon av mina bilder någonsin fått. Så kan det bli.Jag har tränat på att skriva och köpte pennor med penselliknande spetsar. Det är inte helt lätt men det tar sig, jag gillar speciellt orden Werewolf Strawberries och Sugar Lion som kommit till på vänstersidan.
När jag jobbar så sitter jag ju mest hela tiden framför datorn så mina ögon har blivit lite trötta, så jag har nya glasögon som ska råda bot på det, lattjo-Ray Bans!I helgen har jag hunnit med att sjunga sönder rösten på karaoke och fått rock n’ roll-värk i nacken efter att ha sett Örebrobandet The Boatsmen spela. Det var banne mig en riktigt festlig helg.

Vill ni följa mig på instagram så heter jag annikan där.

3 thoughts on “Instagrams

  1. vad härligt med ny dator. skulle verkligen behöva en ny jag också, men blev bestulen på min iphone 5 nu i helgen (faaaan) så måste prioritera det. bu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *