Fint x3

Fint x3Suzanne Heintz fick frågan om inte det var dags att skaffa familj några gånger för mycket, tydligen var det inte helt okej att vara lycklig singelkvinna i hennes ålder. Så hon gick helt enkelt och köpte sig en man och en dotter – i plast.
Hennes personliga konstprojekt Life Once Removed har fått henne att resa världen runt med sin dockfamilj och hon tar precis de bilder som vilken familj som helst fyller fotoalbumet med.

Se alla bilder och film om projektet här.

Om att höra ljudet av en ramlande tant och att påminnas att alla till slut blir gamla på David Sundins blogg

Stock photos that hope to change the way we look at women
Att någon, dvs LeanIn.org, tagit tag i hur kvinnor presenteras på stockfotosidor och har tillsammans med Getty Images tagit fram en serie bilder där kvinnor är precis som de är. De jobbar hårt, de blir kära i andra kvinnor, de är svarta, vita, de har barn, de saknar ett ben och är precis som vanligt.

This is such a big passion project for all of us, and cheesy as it sounds, by showing people powerful images of women, we thought maybe we could actually change the world,” 

Läs artikeln på Buzzfeed här


2 thoughts on “Fint x3

  1. haha så jävla skön tjej med dockorno! Jag har fått mina första prints på tygväskor och mobilskal nu!! Gå gärna in å kika på min blogg 🙂 Ha en fin dag! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *