Bandet

Bandet
För ganska precis ett år sedan så körde vi igång bandet som då inte kallades något annat än just Bandet. Samma kväll som en vän kommenterat med #brutalbeyondbelief på instagram frågade vi Jonte om inte han skulle haka på och vips hade bandet fått ett namn och fyra medlemmar.
Vi repade och jag bröt ihop i replokalen väldigt ofta under en period, jag lärde mig att man får visa sig svag i ett rum på 12 kvadrameter.

Vi spelade live och människor vi inte kände kom fram och sa att vi var grymma, även om vi knappt vågade titta upp. Vi skrev låtar och kastade bort låtar och gjorde om.

I helgen spelade vi på Emergenza festival på Fryshuset och det var så jäkla kul. För första gången såg min syster oss och även pappa var på besök. Emergenza är en tävling vilket vi egentligen försökte strunta i, men så kom vi på tredje plats av åtta grymma band och är vidare till semifinal. Så himla konstigt, så himla himla kul och i mars/april spelar vi igen!

3 thoughts on “Bandet

  1. wohooo Annika så roligt!!! Men nu när du snart slår igenom i stora världen, glöm nu inte vart allt startade. AntonPantonPower! 😀 puss på dig<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *