Maskerader del 4: Lite läskigare

Maskerader del 4: Lite läskigare


Zombie
På en zombiwalk i Karlstad med blod lite överallt och blodådror sminkade med läppenna.Likadannika och Annika
Den här får också hamna i den lite läskigare kategorin. För nog skrämde jag slag på några tanter på spårvagnen ut till maskerader i Göteborg tillsammans med min klass. Huvudet var en avgjutning av mitt ansikte jag gjort när jag pluggade konst och passade här på att sminka den och köpa en peruk till. Det hade kanske varit roligare med en vithårig peruk, men studentekonomin sa att det är kanske roligare att inte köpa en som ser exakt ut som det hår jag har.


Vampyr
Man kan ju se ut lite hur som helst som vampyr, men jag gillar när man kan få låtsas vara en elegant sådan från en annan tid. Till skillnad från zombiutklädseln så är vampyren lite mer nogrann med att bara spilla lite blod i mungipan.


Dödskallesminkningen
Som ni ser samma klänning som till vampyrutklädnaden. Den där mörkt gröna sammetsklänningen har en tendens att bli en bra kompis på Halloween. Förra året satsade jag på den här sminkningen och ärligt talat tycker jag nästan det är så snygg att jag skulle vilja se ut så varje dag, fast kanske inte riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *