Maskerader del 1: Djuren

Maskerader del 1: Djuren


Alice+Rödluvan+Kanin

Maskeradernas maskeradhögtid närmar sig och nu ska jag visa allt jag klätt ut mig till de senaste årens festligheter. Vi börjar med kategorin djur och denna skapelse. Jag var en rätt dålig Alice i Underlandet på en sittning med sagotema. På vägen hem hade jag min vinterjacka som får en att känna sig som Rödluvan och dessutom snodde jag Kaninens mössa och min utklädnad blev tusen gånger bättre.


Skatan
Min födelsedagsfest anno 2009 hade temat Bovar och Banditer jag slängde snabbt ihop en slags skata med lånta fjädrar, kartong och häftklamrar och suktade efter allt som glittrade. Man tager vad man haver när man är student och inte behöver det bli särskilt mycket sämre för det!
 


Räven
En födelsedagsfest många år senare (dvs förra året) hade temat Flora och Fauna. Jag var räv i hemmasydd skogsklänning, huggätnder, bruna linser, öron och en svans som jag minns som fantastisk men som aldrig fastnade på bild.Katten
Och en katt, såklart. Judit var fenomenal på att sminka.

3 thoughts on “Maskerader del 1: Djuren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *