Graveyard Girl

Graveyard Girl


Jag är i Malmö och hälsar på mina vänner Emmy och Julia.


Emmy älskar kyrkogårdar.


Så igår gick vi runt där och tittade på gamla och nya gravar.


Övervuxna gravar, sådana som ingen betalar för längre och med namn och titlar ingen haft på flera decennier.


Stora pampiga gravar med portar i metall och nya gravar med laseringraverade porträtt i sten.


Och mitt bland alla buskar och stenar fanns kaniner som hoppade runt.

3 thoughts on “Graveyard Girl

  1. Du fotar så fint och jag hittar så mkt fantastiska youtubetips via dig. Du både inspirerar och imponerar. Skulle gilla allt och skriva kommentare på det mesta om det inte var så förbenat svårt via mobilen (som jag jämnt surfar på.) fortsätt som nu bara! /e.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *