Sjuttiotalet

Sjuttiotalet

En bit från mitt föräldrahem finns detta hus som nu är till salu. Det är så sjuttiotal som det kan bli, jag instagrammade några av dessa bilder som är från Hemnet, men kan inte låta bli att blogga dem också för att få med några fler. Det är som att tiden stannade strax efter att huset byggdes 1975.
(Observera att trots att detta ligger nära mina föräldrars hus så har jag aldrig varit här och känner inte den/de som bodde här. Jag kan ha plingat på utklädd till påskkärring någon gång.)


Varje rum verkar ha fått sin egen färg. Hallen är solgul på både golv och väggar.


Vardagsrummet har grön heltäckningsmatta, gröna väggar och gröna gardiner.


Självklart ett garage såsom ett riktigt garage ska se ut. En fantastisk liten gångsnutt heltäckningsmatta också för att slippa gå på det kalla golvet när man ska hämta saker i bilen (gissar jag).


Sovrummet är lugnt och blått.


Och sist det bästa rummet, det röda! Röda medaljongtapeter, rött golv, röd dagbädd (eller soffa?), den fina snurrstolen och kobratelefonen går också i rött. Smått magiskt måste man ändå medge. Jag hoppas att någon med vurm för 70-talet köper det och behåller det som går att behålla.

4 thoughts on “Sjuttiotalet

  1. Jag köpte med min sambo som du vet, vi ska behålla vissa delar, det som känns fräscht, tyvärr ingick ej möblerna, om dessa varit kvar hade vi nog inte ändrat något alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *