Nuförti’n

Nuförti’n

 
Ni kanske undrar vad jag gör nuförtiden, eller, det är nog mest jag som undrar för jag vet inte riktigt.
I juni plockade jag fram kameran en endaste gång, en månad sedan sist och nu har det hunnit bli juli. Så lite har jag nog inte fotat sedan jag vet inte när och så är det detta med att jag bloggar ungefär en gång i veckan som mest.

Men det får nog vara så ett tag.

Kanske nästa vecka så börjar jag blogga varje dag, eller så blir det mer sällan. Det är det ingen som vet. Jag känner inte att jag har något att visa eller något jag vill berätta just nu. Livet blev ett annat och den här våren har gått så fort men ändå så långsamt. Det är inte det att jag mår uselt, det är verkligen inte det. Jag mår mest rätt bra, det är bara det att det är annorlunda nu och jag har inte hunnit anpassa mig till det än.

Jag hoppas att någon av er stannar kvar och läser den dagen jag får tillbaka peppen.

(på instagram finns jag då och då, annikan heter jag där.)

13 thoughts on “Nuförti’n

  1. Klart-klart att man stannar kvar och väntar! Precis så länge som det behövs och mer därtill. Allt gott!

  2. Så är det ibland att man måste pausa från saker och ting. Jag stannar och väntar när du kommer åter. Stor kram! /AnnaKå

  3. Det är helt okej, jag kommer stanna kvar här i alla fall.
    Vi mötte förresten varandra på Drottninggatan för ett tag sedan, du log och jag hann knappt se att det var du innan vi hade gått förbi varandra. Då kändes det som om jag ville typ ropa hej och krama dig, men sen kom jag på att vi ju inte riktigt känner varandra.

  4. Jag är kvar, såklart man är. Du är ju helt strålande! Bloggen och bloggandet måste ju få förändras på samma sätt som livet förändras. Inget konstigt med det.

  5. Inga problem, det är bra att ta en paus – mycket bättre än att känna sig tvingad att uppdatera bara för sakens skull och så blir det bara platt. Ta tid på dig, din blogg kommer fortfarande finnas på min favoritlista!

  6. det e klart vi väntar och stannar här tills du får tillbaka listen att blogga mer. älskar din blogg så himla mycket! <3

  7. Självklart stannar vi! Din blogg är en av topp tre de bästa bloggarna jag vet! Ja, faktiskt, så bra är du! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *