En timme tar en vecka här

En timme tar en vecka här2000-talets bästa svenska låttext utsågs av PSL och Babel och det blev en av mina absoluta favoritlåtar: Isarna av Säkert! Annika Norlin är mycket mycket värd priset

Läs mer om det här och en stilanalys av låten.

Och de skulle väl aldrig ha hittat låten om det inte var för mitt förslag på Rättviseförmedlingens facebooksida. Ja, vi säger så.

2 thoughts on “En timme tar en vecka här

  1. Det är nog världens bästa låt. Jag lyssnade på den om och om igen när jag satt fast i ett dåligt förhållande. I somras gav vi upp. Jag som alltid gått i klänning köpte två par jeans, började på ett nytt jobb, rätade på ryggen och blev lycklig igen. Kämpa på kompis.

  2. Haha vad otippat att killen i videon gick i min gymnasieklass.
    Tack för tips på fin låt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *