idag gillar jag

idag gillar jagRookiemag: The Complete guide to kissing
Jag älskar Rookie magazine, jag är väl egentligen lite äldre än målgruppen men det spelar ingen roll. Vissa artiklar är så bra och andra bara himla söta. Som denna guide till kyssar till exempel.

Min gamla jobbarkompis David Sundin har skrivit manus för dessa reklamfilmer för Unicef. Himla bra om slacktivism (slacker-aktivism där man anser sig ha gett tillräckligt stöd till en sak när man trycker på like-knappen på facebook).

Förresten: Läs för guds skull Davids fenomenala barnblogg när du ändå är i farten!

SeeJane.org Fint initativ för att ändra på de kvinnliga stereotyperna i media för barn. Mycket mycket mycket viktigt. Filmen är sjukt snyggt gjort också.

2 thoughts on “idag gillar jag

  1. Älskar älskar älskar Rookie. Önskar att något sådant funnits när jag var tonåring. Den tilltalar min inre tonåring (någonstans är man för evigt 13 år) och många artiklar är så urbota intressanta eller smarta att alla mina inre åldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *