Malmövisit

Malmövisit


Jag åkte en kortis till ett Malmö som kändes som sommar. Min vän Julia, som jag gick i samma klass som i Göteborg, mötte upp mig vid centralstationen på cykel med vårkappa. Själv hade jag vinterjacka och halsduk, helt fel.
Vi cyklade runt och hon pekade på saker och berättade vad det var, sen drack vi kaffe i solen.


Jag var lite nervös, anledningen till att jag åkte så långt söderut var Barnkanalen. Förra veckan kontaktade de mig och frågade om jag ville komma dit en sväng, man tackar ju aldrig nej till att ha en liten möjlighet att jobba med Barnkanalen kände jag och bokade resan. Det var kul, något jag aldrig någonsin gjort förut, men otroligt roligt. Vi får se om det blir något mer av det i framtiden.


Jag umgicks med Julia och Fredrik på kvällen och åt dundergod middag och spelade bordsbowling.


Innan jag åkte hem så försökte jag hinna gosa så mycket som möjligt med Strumpan, kanske hårigaste katten jag mött.

2 thoughts on “Malmövisit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *