56,5 kvadratmeter till salu

56,5 kvadratmeter till salu


Nu finns lägenheten på Hemnet! Så här såg den ut genom proffsfotografens kamera. Tänkte att jag kunde ta och visa lite hur vi har bott.

Soffan är gigantisk och kommer från The Sofa Store på Hornsgatan, soffbordet är ett teakbord från Stadsmissionen och är sådär bra så man kan pyssla, jobba och äta vid det. Mellan köket och vardagsrummet har vi satt upp projektorduken, så när den åker ner blir det lite mer avdelat mellan vardagsrum och matplats och svinbra bio. Golvlampan som står i hörnet och knappt syns är min morfars gamla och på väggen hänger min bästa tavla med karta över Paris som jag fick från min gymnasieskola efter att ha gullat med lärare och rektor (den stod bordglömd och klottrad på bakom ett skåp i franskaklassrummet).

När mamma och pappa var ner sist tog de med sig matbordet, som är ett Carl Malmsten-bord, och pinnsoffan som var min mormors en gång i tiden. Stolarna hade min syster i en annan lägenhet, de ser pyttesmå ut men är faktiskt normalhöjd. Det är mycket förvirrande.


I sovrummet är det mest Ikea-möbler; byrån, bordet sänggaveln. Lampan är dock den fantastiska från Bergman Lights och sängen är från Mio som jag lyckades få en superdeal på när jag var på Hem och Villa-mässan i höstas.


I köket har vi målat fogarna svarta och listerna vita, målat en griffel- och magnettavla och köpt dit köksön (från Ikea). Till höger syns mitt pysselskåp.


Hallen blev magisk på dessa bilder, har själv haft svårt att fånga den mintiga färgen på bild. Hatthyllan är byggd och målad i exakt samma färg som väggen, även en av pallarna fick bli lika. Lamporna hittade vi på rea för 199kr/st istället för 600kr som de kostar till ordinarie pris. Min bästa triptykspegel står på Malmbyrån från Ikea och ovanpå spegeln står ett gäng gulddinosaurier som sig bör. Postkorgarna köpte vi på Järnia och använder både som vantkorgar och brevkorgar och lite diverse.och så den bästa balkongen. Jättestor är den! Fåtöljerna är från Ikea och bordet som matchar perfekt köpte mamma och jag på Åhléns förra veckan. Lampslingan från Granit har suttit uppe sen i november, och jag tänker inte ta ner den förrän jag flyttar!

Se mer på Hemnet och tipsa folk som är på jakt! Det första jag kände när jag klev in i lägenheten när vi var på visning var att den verkligen kändes som hemma och att jag kunde bo där, det hade jag inte alls känt på någon annan visning. Så det är lite ledsamt att lämna den såklart. Men jag hoppas att nästa ägare också ska kunna trivas och fortsätta göra det till det bästa hemmet.

Här finns lägenheten

8 thoughts on “56,5 kvadratmeter till salu

  1. Fantastiskt fint ni har fixat den! Älskar allt möjligt, såsom paris-tavlans placering, korgarna i hallen och rislamporna ovanför köksfönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *