En gammal klänning och ett hej då

En gammal klänning och ett hej då


I dag, på självaste kvinnodagen, har jag på mig den gamla klänningen jag köpte på Joannas loppis


Den är så jätteblå och helt enkelt bra.


Dessutom har den glittriga stenar.


För jag tänkte att idag måste man ha en jätteblå och bra klänning man blir glad av.
Det är nämligen min sista dag på Great Works och det var tyvärr inte helt mitt eget val. Men så är det väl om man är relativt färsk på byrån och någon måste gå.


Så jag har varit i något slags chocktillstånd i en och en halv vecka sedan jag fick veta. Jag har känt alla känslor som möjligt går att känna, hängt med mina bästa vänner (som jag ju fått här) och fått många peppande och fina kommentarer från alla möjliga.

Egentligen är det nog bra, det är bara så himla konstigt att börja planera en ny vardag och jag kommer sakna alla så himla mycket att det är knasigt.

Hej då fina Great Works.

11 thoughts on “En gammal klänning och ett hej då

  1. Åhh vad tråkigt! Men du repar dig vettu och sen gör du egna storverk och då ångrar de sig och då kan du säga tack, men nej tack! Heja dig!!

  2. Vad trist när du trivs så bra och allt! Men du är, precis som de andra skrivit, en stjärna som kommer gå långt. Nya äventyr väntar runt hörnet.

  3. Varit där själv! Inte alls kul! Däremot tror jag inte att du kommer gå göralös särskilt länge. Underbart klänning också!

  4. Jag blir helt imponerad över att du kan skriva om det så här, utan att behöva skriva att det är ett hemskt företag som gör så här mot dig. Det skulle inte hjälpa och det är väl som sagt säkert bara för att du är ny, men det är klart att det är lätt att vara arg ändå. Nå, hur som tror jag också att det är deras förlust – du är ju fantastiskt begåvad och kreativ! Ibland blir ju livet kanske lite onödigt spännande, men det fixar du!

  5. Åh fy. Men jag hoppas (och tror jättemycket) att det är början på något nytt, stort, spännande och bra! För det är du värd. Jag känner dig inte men tycker du verkar så himla bra, klok och vettig. Heja dig!

  6. Är inte orolig för dig. Du är så himla bra så du kommer klara dig fint. Men jag förstår tråkigheten i det hela. För övrigt är klänningen helt ljuvlig. Har lagt modellen till min 'måste-sy'-lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *