Märkligt.

Märkligt.

Livet blev lite upp och ner och runt och sådär, det är lite som en tveksam dimma och lite som att man snart ska vakna upp. Dessutom har Joakim varit magsjuk så jag har rymt hemifrån senaste dagarna för att slippa bli smittad. Det tillför lite till märkligheterna.

Det är fint att galet bra vänner omkring sig som bryr sig om så himla mycket mer än vad jag var beredd på. De blir ledsna när jag blir ledsen, upprörda när jag inte orkar, hänger på när jag skämtar bittert, bjuder på middag bara för att och spelar musik i en källare på högsta volym.

Återkommer en annan dag, när det förhoppningsvis inte är lika snurrigt. Till dess: titta på David Bowies nya video där Tilda Swinton är hans motspelare.

One thought on “Märkligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *