I dag gillar jag

I dag gillar jag


Skulpturer av Li Hongbo. Till en början ser de ut att vara gjorda av porslin eller plast, fast det är egentligen papper. De rör sig på ett gummiaktigt nästan mardrömslikt sätt som är svårt att förstå.

Via this is colossal


France in the year 2000. Kort med framtidsvisioner ritade under slutet på 1800-talet och början på 1900-talet om hur världen skulle te sig idag. Se fler exempel på dekadent undervattensliv och flygmaskiner här.


The Centrifuge Brain Project av Till Nowak
En mockumentär om tivoli, vetenskap och gravitation.Paraplykoncept av franske designstudenten Quentin Debaene som blåser bort regnet ovanför. Undrar dock vad som skulle hända om man skulle vinkla paraplyet åt något annat håll.
via like cool

2 thoughts on “I dag gillar jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *