en två år gammal visa

en två år gammal visa


Kul att ni gillade min sjukdomsfilm!
Någon gång ska jag göra en i friskt tillstånd då ni var några som tyckte det var kul att höra min röst (som i den filmen inte ritkigt är som den brukar). Här får ni se en två år gammal filmsnutt inspelat med datorns kamera. Låten skrev jag någon gång under gymnasiet och heter Julia Berglunds visa efter min goda vän med samma namn som precis slutat äta kött då.

I går hade jag 39 graders feber och såg serier hela dagen. Idag är jag hemma med, men är snäppet piggare så det går åt rätt håll åtmintsone.

4 thoughts on “en två år gammal visa

  1. Vilken härlig låt!!! Jag gillade texten!
    Kanske skulle du skriva lite mer låtar du verkar ju ha det i blodet!

    Usch jag började bli sjuk igår. Idag känns kroppen piggare men halsen myyyyycket värre… =((( bööhööö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *