Pyssla till pysselskåpet

Pyssla till pysselskåpet


Jag försöker få klart min pysselsekretär då och då, den har målats, fått knoppar, belysning och sånt där. Efter att ha gjort redskapsräcket i köket kom jag på att gardinstängerna gick att använda till mer saker.

Till detta pyssel använde jag borrmaskin, min fantastiska Dremel (alla borde ha en Dremel), en gardinstång från IKEA och pluggar från ett sånt där IKEA-byggkit.


Först sågades gardinstången till samma längd som innermåttet på byrålådorna (eller snäppet kortare blev det) med Dremeln, sen borrade jag ett hål på varje sida av byrålådan och försänkte hålen lite.


Pluggen gick genom hålet och in i gardinstången, och så var det klart!


Den ena pluggen sitter löst så den går att ta bort, för man måste kunna montera fast sånt här som den är till för! Alla sidenband och snören har nu fått en plats där de alltid kan hänga och så de ska inte försvinna.Och tejprullarna får också vara med. Det blev faktiskt riktigt bra, nu gäller det bara att hålla koll på saxarna.

5 thoughts on “Pyssla till pysselskåpet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *