Yay!

Yay!Jag är så ledsen över att jag missar detta, tror det kommer vara så himla bra. Yay festival är en samling av inspirerande talks från en hög med himla bra folk + disco! Mest ledsen är jag över att missa Jessica Hische, illustratör och bokstavsritare, hon har varit lite av min idol rätt länge. Men, man kan inte hinna allt jämt, men jag hoppas det blir av nästa år med minst lika bra föreläsare.

Festivalen är gratis, men biljetterna är begränsade, så ni som går dit får allt berätta hur bra det var!

http://www.yayfestival.com/

3 thoughts on “Yay!

  1. nej, kommer du inte att kunna gå?! Jag var slarvig med att söka biljetter. Har ända sedan vi träffades på hasbeens-partyt sökt rätt ställe att få tag på biljetter, men bara på telefonen, det gav inte rätt sökresultat. Idag kom jag på det igen och då var jag en dag försent för andra omgångens biljetter. Borde ha kollat din blogg tidigare.
    ha det gott!
    s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *